Thursday, January 25, 2007

Dvd-boxar

Jag gillar DVD-boxar. Anledningarna är många men en stor del är att man kan beta av en hel filmserie inom en relativt kort tid utan att tid eller nya förutsättningar kommer emellan. För så är det gärna om filmerna till exempel går på Tv. Man har kanske sett en hel triologi, men det kanske var tvåan som var först, den såg man när man var liten. Sen gick ettan på TV några år senare och slutligen så hyrde man trean efter ytterligare några år. Att sen bestämma vilken som är bäst blir nästan omöjligt. Om du såg en när du var 12 och en annan när du är 20 - vilken är då bäst egentligen?

Anledningen till ämnet är att jag nyligen sett hela Batman-serien och kan konstatera att Batman Begins är bäst, tätt föjt av ettan och tvåan. Del 3 är alldeles för Jim Carrey-tramsig och fruktansvärda fyran kan inte ens Uma Thurman rädda.

Funderar just nu på om nästa filmserie som ska avverkas är Alicen eller Apornas Planet. Eller varför inte Evil dead. Och Indiana Jones kan man aldrig se för många gånger. Tur att jag har tid över :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home