Tuesday, February 27, 2007

Bokrean

Jaha. Då var det bokrea igen. Och det är det gamla vanliga "i år ska jag vara sparsam", och när jag dessutom den här månaden har betalt mängder av räkningar hade det varit en bra filosofi.

Jomentjena.

Började redan ute på akademibokhandeln. Skulle bara in och kolla lite. Kommer ut med Flickan som Lekte med Elden, Gulag, En Samuraijs hederskodex och Actionhjältinnans handbok. Okej. Det hade väl varit en okej summering av handlandet.

Sen kom jag hem och insåg att jag måste köpa Romantiska fragment som är en del av kurslitteraturen. Loggar in på Adlibris och helvetet brakar lös. Det blev en rätt stor beställning, men om det är billigt i butikerna så är det ibland nästan ytterligare halva priset online. Så det blev inte så jättefarligt. Men ändå. Hela konceptet bokrea är ohälsosamt för en kommande lärare i svenska/historia. Är det inte fantastiska skönlitterära verk så är det spännande historiska samhällsböcker. Det är lika svårt att hålla sig ifrån fenomenet som om man vore narkoman och det helt plötsligt var årets stora knarkrea.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home