Friday, June 08, 2007

Tidsmaskinsrubriker

Håll utkik för följande potensiella rubriker i kvällspressen och kom ihåg var ni läste dem först:

"Journalist smälte bort i presstältet"
- Jag trodde inte att det gick att svettas bort, förklarar ett chockat ögonvittne som just beskådat Sundsvalls Tidnings Sofia Hård försvinna i svett.
- Först satt hon där helt normalt, visst var det varmt och så, men hon kämpade hårt, nästa gång jag tittade upp låg det bara ett par jeans, solbrillor och ett linne på hennes plats. Hon hade helt enkelt svettats bort, skitläskigt, man undrar ju vem som är näst på tur.

"Journalist slog ner arrangör"
Den bristfälliga internetuppkopplingen var länge en nagel i ögat på Sweden Rocks samlade presskår, och till slut brast det för en 22-årig journalist från Sundsvall.
- När internet försvann under hennes massiva bildskickning blev det kortslutning, berättar bortsgrannen som bokstavligt talat såg blixar skjutas ut från öronen. Men han förstår hennes beteende.

- Jobbar man 16 timmars dagar, sover fyra timmar och konstant sitter i en ångbastu så är det förståeligt att bägaren rinner över. Det är ganska nära för mig just nu också, så passa dig!

"Ölen kokar i Sölvesborg"
Forskarna förundras, solskenet i Blekinge har just nu skapat kokande öl. Varma tält blev för mycket för maltdrycken och runt om på campingen rapporteras det om denna fysiologiska omöjlighet.
- Jag har aldrig sett någonting liknande. Och vad ska det vara bra för, varm öl är ju skitäckligt! menar en upprörd festivalande forskare.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

*LOL* stackars sofia...

1:14 PM  

Post a Comment

<< Home