Thursday, November 09, 2006

Garderobsbloggen - del 2


 
Det börjar bli kväll nu. Jag fick en kort powernap efter den andra inhängningen, men är rätt trött ändå. Ska försöka recensera Power Stone Collection till PSP plus skriva en artikel till Gameplayer om ett ämne jag inte ännu bestämt. Efter det ska jag försöka ta tag i Killzone till PSP. En del skola har det faktiskt blivit, har bara två kapitel kvar i Säljös bok om sociokulturellt synsätt på lärande och det känns rätt bra. Nu fattar jag allt utom fenomenografin. Men det lär jag väl mig med tiden. Imorgon ska jag försöka ta en helt ledig dag, inget skrivandet, inget mailande. Bara tränande, film och allmän återhämtning. Jag måste börja ge mig själv fler lediga dagar.

Observationer i garderoben:
- Kapporna inför kvällens Wallmans är av finare slag än förmiddagens jackor. Fast det är inte så konstigt om man fungerar längre än 1 sekund.
- Wallmans ger mig obehagliga flashbacks från den ÖB-afton på Kasinot nyligen då vi tvingades lyssna på hemska schlagercovers (två gånger picadilly circus) samtidigt som vi satt bredvid de värsta tanterna på stället. Och dessutom var alkohol-serveringen dålig. 
- God mat på berget idag. Lunchen var en helt okej torsk i någon sås och middagen blev skaldjurspasta. Förhoppningsvis blir det någon avslutande fläskfilé runt 22 eller nått.

1 Comments:

Blogger Angelica said...

fenomenografi = looping. repetition repetition repetition repetition!! tills ungjävlarna fattar!!! haha. så kul.. idiottermin.

7:11 AM  

Post a Comment

<< Home